Избягалият шофьор от тежката катастрофа в София все още се издирва.

...
Избягалият шофьор от тежката катастрофа в София все още се издирва.
Коментари Харесай

Подробности около страшната катастрофа в столицата: Ударът е бил толкова силен, че колата се разцепва на две!

Избягалият водач от тежката злополука в София все още се търси. Стеснява се кръгът по отношение на неговото местоположение. Призовавам законодателният орган да е акуратен и да вземе и бързи и съответни ограничения за попречване на такива произшествия. Има няколко оферти от основния прокурор за въздържане на тези причинители. Това заяви Ясен Тодоров, заместник-председател на Националната следствена работа (НСС).

След огледа малко след среднощ е открито местонахождението на причинителя. Утре заран се чака по-подробна информация по случая, след позволение от наблюдаващия прокурор.

" Има доста информация, която не мога да споделя все още с вас, евентуално на следващия ден сутринта мога да съм по-подробен ", акцентира още следователят.

Той отново призова депутатите да вземат ограничения против сходни закононарушения, тъй като сега се " тича след събитията ", съобщи Ясен Тодоров.

По-рано от Министерство на вътрешните работи оповестиха за общодържавно търсене мъжът, убил две млади дами в тежка злополука в София.  Издирва се и неговият сателит. Автомобилът, който се е движил от НДК с висока скорост, е минал на червен светофар, блъснал е таксиметрова кола на кръстовището на бул. " Арсеналски ", след което се блъска в асансьора на метростанцията. Ударът е бил толкоз мощен, че автомобилът се разцепва на две. В този миг на пешеходна алея, изчаквайки на тротоар, са били двете девойки. Те са били пометени от едната част на разцепения на две автомобил.

Мъжът е избягал след злополуката, но самоличността му е открита. Той е с отнета шофьорска брошура и голям брой престъпни прояви, измежду които с наркотични субстанции и близо 50 нарушавания на пътя.

Повече можете да видите във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР